Voor welke soorten ongevallen moet u uw verzekering op de hoogte stellen?

Als u een ongeluk heeft, moet u uw verzekering op de hoogte stellen. Dit geldt ook als u schade oploopt door een aanval of een ander soort ongeval. U moet uw verzekering bellen of een schadeformulier invullen. Als u geen schadeformulier invult, kunt u geen vergoeding krijgen.

Als u een ongeluk hebt, moet u uw verzekering op de hoogte stellen

Als u een ongeluk hebt, moet u uw verzekering op de hoogte stellen. Dit geldt voor alle soorten ongevallen, of het nu gaat om een aanrijding, een val of een ander soort ongeluk. Het is belangrijk dat u uw verzekering op de hoogte stelt, zodat u in aanmerking komt voor vergoeding. Als u uw verzekering niet op de hoogte stelt, kunt u geen vergoeding krijgen.

Voor welke soorten ongevallen moet u uw verzekering op de hoogte stellen?

Als u letselschade oploopt door een ongeval, moet u uw verzekering hiervan op de hoogte stellen. Dit geldt ook als u getuige bent van een ongeval waarbij iemand anders letselschade oploopt. Uw verzekering zal dan beoordelen of u voor vergoeding in aanmerking komt. In sommige gevallen krijgt u alleen vergoeding als u aangifte doet bij de politie. Dit hangt af van de voorwaarden van uw verzekering. Soms is er sprake van een no-claimkorting of een eigen risico. Dit betekent dat u in dat geval geen of minder vergoeding krijgt.

U moet uw verzekering op de hoogte stellen van ongevallen die u, uw partner of uw kinderen oplopen. Ook moet u de verzekering op de hoogte stellen van ongevallen die plaatsvinden in uw huis of op uw eigendommen.

Plan du site